Pietenfeest bij AV Rijssen

Beste jeugdleden,

Dinsdag 29 november komen 2 pieten naar AV Rijssen. Helaas is Sinterklaas erg druk en hij weet dus nog niet of hij wel tijd heeft om naar AV te komen, dit blijft dus nog even afwachten. Ook willen we op deze avond de medailles en de bekers van de clubkampioenschappen uitdelen.

Voor de pupillen beginnen we om 18.00 uur. Deze tijd kan afwijken van je trainingstijd, maar we hopen dat jullie toch allemaal kunnen. Om 19.00 uur worden alle junioren verwacht. We hopen er met z’n allen een mooi feestje van te maken!

Sparen voor je vereniging bij JUMBO

 

 

Beste leden, ouders, verzorgers,

 

Vanaf woensdag 2 november kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen deze punten aan onze sportvereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor de sportvereniging aanschaffen. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/provincies kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. U kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. Bij de ingang van de sportkantine staat een dropbox waar u ze in achter kunt laten.

Geef het ook door aan je familie, buren, vrienden en kennissen!
We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze sportvereniging!

Goed bezette paaswedstrijd in Amersfoort

2e paasdag was het zover.

Met 2 trainers, 7 atleten van AV Rijssen en 1 atleet van AV Holten ging de jeugd van AV Rijssen naar Amersfoort.

De eerste onderdelen begonnen om 11 uur. de meisjes C begon met verspringen. Yasminn Kreijkes sprong 3.08 meter, Esther Bor sprong 4,11 meter en Margo Schippers werd 1e met een sprong van 4,85 meter. Niet de beste sprongen doordat het regende en heel hard waaide.

Tegelijk begon Carmen Dennekamp met het speerwerpen. Dit was haar 1e wedstrijd als Junior D en daarom was 12,84 meter een goede worp.

Om 11.15 uur mocht Laura Ruijs starten met de 400mH. Ze deelde haar 400mH niet goed in en was kapot toen ze nog 100 meter moest lopen. Uiteindelijk liep ze een tijd van 1.26,70 min.

Half 12 was het de beurt aan Niels Dennekamp. 300mH stond in de planning. Na een slechte eerste horde ging de rest van de race goed en liep hij een tijd van 52,80 sec. Om 12.15 uur mocht hij speerwerpen. De 1e keer met 600 gram. Hij gooide gelijk over de 30 meter en wierp 30,57 meter.

Tegelijkertijd mochten Esther Bor en Yasminn Kreijkes 80m lopen. Na een valse start voor beide viel het alleen de jury op dat Esther vals was gestart. Bij de herstart kwamen zij beiden tot een tijd van 12,44 sec. Ook Margo mocht de 80m lopen en liep een mooie 11,51 sec.

Yasminn Kreijkes mocht zich gelijk naar het discuswerpen haasten. Desondanks gooide zij maarliefst 15,51 meter.

Om 12,40 was Laura Ruijs bijna klaar. Alleen stond de 100m nog op haar te wachten. Met een tijd van 14,17 mocht ze tevreden naar huis.

Isabelle Schippers van AV Holten was om 14 uur aan de beurt met de 150 meter. Zij liep een tijd van 23,45.

Ook om 2 uur mocht Carmen Dennekamp haar eerste discuswedstrijd voltooien. Zij wierp 10,20 meter.

Half 3 waren de C Junioren aan de beurt om hun Hink-Stap-Sprong wedstrijd af te ronden. Yasminn Kreijkes de fotograaf. Esther Bor en Margo Schippers presteerden hierdoor uiterbest. Esther Bor sprong 9,08 meter, Margo Schippers werd ruimschoots 1e met 10,36 meter. Niels Dennekamp was de enige jongen en dus was 9,82 meter was genoeg voor de 1e plek.

15.15 uur mocht Wilbert discuswerpen. Dit bracht hem met veel wind een 1e plek en 37,69 meter.

Om 15.45 uur was Carmen aan het kogelstoten. Dit leverde haar een mooie 6,74 meter op.

Als laatste mocht Wilbert dan eindelijk speerwerpen en wierp 46,83 meter.

Al met al een zeer winderige (niet door de eieren), maar ook een geslaagde dag.

Klik hier voor de foto’s.

 

1 2 3