Vrijwilligers bedankt!

De Rijsserbergloop is al weer een aantal weken achter de rug. Apetrots zijn we als organisatie. De 29e editie kende een record aantal deelnemers, record aantal bedrijventeams en een schitterend nieuw parcoursrecord op de 5km!

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door jullie! Graag willen wij jullie bedanken voor je inzet de dagen voor, tijdens en na de Rijsserbergloop. Vele handen maken licht werk. Vele handen hebben ons geholpen!

Om jullie te bedanken nodigen wij jullie uit voor een hapje en een drankje op zaterdag 16 september, van 16.00 – 18.00uur, in onze kantine van de AV Rijssen.

Graag vooraf even aanmelden (l.sanderman@reggesteyn.nl), zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Wedstrijdcommissie AV Rijssen

New York marathon: zondag 1 november

Zondag 1 november is het zover: de marathon van New York! Team Sanderman (Dick, Jan-Peter, Leon en Robert-Jan) starten om 09:50 uur (met de zogenaamde “Green Wave 1 in Corral D”). In Nederland is het dan 15:50 uur. Het kan wel een kleine 10 minuten duren, voordat we echt over de startstreep komen. We willen ongeveer 12 km/uur gaan lopen. Dan doen we er ongeveer 3.5 uur over en zouden we dus rond 13:30 uur (New York) of 19:30 uur (NL) moeten finishen.

Officieuze live resultaten zijn te vinden op http://liveresults.nyrr.org of http://www.nyrr.org/live

Je kunt ook de New York Marathon app downloaden en ons “tracken”. Elke 5 km wordt onze tijd doorgegeven.