Nieuws van AV Rijssen op Facebook

In overleg tussen de beheerders van de Facebook-pagina’s van AV Rijssen en de Brekeld Runners en de beheerders van de website, is besloten om vanaf nu nieuwsberichten via Facebook te delen.

Er ontstond steeds meer overlap tussen de berichten via de website en die op Facebook. Daarom is er voor gekozen om de nieuwsberichten van de website niet meer te gebruiken. Doordat de link naar de Facebook-pagina’s op de startpagina van de website staat, is het nieuws ook via de website vinden.

Daarnaast is er een Instagram-account voor AV Rijssen aangemaakt om foto’s te delen. Zie het Facebook bericht voor meer informatie daarover.

Stem op onze clubhelden: Joke Aanstoot en Jan Tijhuis!

Tubantia organiseert een verkiezing voor clubhelden van de amateursport. Per plaats wordt een clubheld gekozen. Bij de gemeente Rijssen-Holten staan Joke Aanstoot en Jan Tijhuis op de lijst van genomineerden.

Op dit moment staat Jan Tijhuis bovenaan! Laten we met zijn allen zorgen dat Jan of Joke wint! Zij verdienen natuurlijk onze steun voor al het geweldige werk dat zij al jarenlang voor onze club doen.

Ook zijn er mooie prijzen te winnen. De landelijke hoofdprijs is €10.000 voor de club.

Stemmen kan via deze link. Daar vind je ook alle informatie over de verkiezing. Stemmen kan tot 16 november.

1 2 3 6