FBK Games Kidsrun

Op de donderdagavond voor aanvang van de FBK games wordt steevast ook een Kidsrun georganiseerd. Trainster Joke Aanstoot stond met een heel grote groep pupillen en een aantal junioren aan de start van de 800 mtr voor jeugd t/m 12 jaar. Voor aanvang van de wedstrijd werden de atleten op heel koele wijze succes toegewenst door Olympisch atleet Churandy Martina. foto ChurandyOok mochten ze allemaal met hem op de foto en kregen ze desgevraagd een handtekening. Hier werden ze natuurlijk allemaal “heel blij” van.

Om 19:00 uur klonk het startschot en meteen liepen er maar liefst 3 Rijssenaren aan kop. Frank nam meteen de koppositie op de voet gevolgd door Max en Wouter. Deze mannen maakten samen de wedstrijd en gaven de anderen absoluut geen schijn van kans. Frank stond zijn koppositie niet meer af en kon een klein beetje uitlopen in de tweede ronde, hetgeen ook Max lukte ten opzichte van Wouter en zo was dus ook als snel de uitslag bepaald door de heren. Niet alleen de nummers 1 t/m 3 werden bij deze Kidsrun in het zonnetje gezet, maar alle nummer 1 t/m 20 van de jongens en van de meisjes verdienden een ticket om in het voorprogramma te mogen lopen van de FBK-games tijdens het pinksterweekend, omdat dit op zondag valt was dit voor een aantal atleten reden om een andere atleet blij te maken met hun startplek. Deze atleten waren er op hun beurt natuurlijk weer erg blij mee.

We wensen alle atleten die aanstaande zondag wel meedoen dan ook veel plezier toe tijdens dit grote evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *