30 juni Ouder-Kind-Avond

Als traditionele jaarlijkse afsluiter van het seizoen, voor de zomervakantie begint, wordt er bij AV Rijssen een Ouder-Kind-Avond georganiseerd. Om één en ander sneller te laten verlopen kunt u zich alvast inschrijven voor deze altijd super gezellige avond. U kunt zich inschrijven als senioren lid met bijvoorbeeld uw (klein)kind, maar ook jij als jeugdlid kan je inschrijven samen met een ouder. De leeftijdsgrens om nog als kind in te schrijven is 12 jaar, bij de ouders zit er geen leeftijdsgrens. Via onderstaande link kan je het formulier invullen. Wij zullen dan a.s. dinsdag (30 juni) zorgen dat de formulieren alvast voor jullie klaar liggen. Deze kunnen vanaf 18:00 uur worden afgehaald, zodat we ook om 18:30 uur kunnen beginnen. Zo rond 20:00 uur zullen de prijzen voor het clubkampioenschap van de jeugd worden uitgereikt.

Ouder kind Avond AV Rijssen 2015
Opgaveformulier voor de ouder-kind-avond 2015 30 juni aanvang 18:00 uur; start wedstrijd 18:30 uur

Als bovenstaande link niet werkt dan kunt u onderstaande regel kopiëren en in de adresbalk van de browser plakken:
https://docs.google.com/forms/d/19KztIWiwywxslGxWq_U4-sjeteWeRMelH1h5WkSfipA/viewform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *