NK junioren update

Morgen is het zover, het NK junioren. Wilbert is geplaatst voor het verspringen en de 400m.

Hij begint om 11.00 met verspringen. Hierbij hoopt hij zijn pr van 5.75m te verbeteren en misschien zelfs bij de 1e 8 te komen.

’s Middags rond half 4 staat hij aan de start van de 400m. Als hij deze finale bereikt, dan moet hij zondag weer afreizen naar Apeldoorn.

Helaas staat hij voor het kogelstoten 3e reserve en zal hij hier niet voor in actie komen.

Resultaten zijn live te volgen via deze link http://www.liveresults.nl/

Vanmorgen was het zover. Om half 9 zaten we in auto richting Apeldoorn. Na het Wilhelmus kon de wedstrijd om 11.00 beginnen. De eerste sprong van Wilbert was meteen een pr 5.84! De 2e sprong ging uitstekend, een mooie 6.00m, goed om het clubrecord indoor met maar liefst 0.79cm te verbeteren!

De 400m. Hiervoor was hij ingedeeld in de 3e serie (snelste serie, zoals later bleek) in baan 1. Wilbert kwam goed uit de startblokken, maar de andere atleten vertrokken wel zeer snel. Wilbert eindigde als 5e in de serie, 8e overall, in een tijd van 53.76sec. dit is wederom een pr en een CR. Het clubrecord stond al 25 jaar op naam van L. Prins (zoon van……) en mocht wel eens verbeterd worden.

Toen we naar huis gingen kwamen we Marc nog tegen. Sanne stond als 5e reserve op de 1500m maar mocht alsnog starten. Sanne liep een scherpe tijd 5.08.18  goed voor een 9e plek!

Het was wederom een mooie dag voor AV Rijssen. Nu op naar het outdoor seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *