Voordeel voor leden – Beltman clubactie

logo_Beltman

Autobedrijf Beltman heeft samen met AV Rijssen een actie opgezet waarbij (ouders van) leden geld terug kunnen vragen van facturen van Autobedrijf Beltman en tegelijkertijd daarmee ook AV Rijssen steunen.

De actie houdt in dat (ouders van) leden van AV Rijssen 10% terug kunnen vragen op facturen voor werkzaamheden in de werkplaats. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om werkzaamheden voor onderhoud en schadeherstel.
Van het bedrag dat wordt teruggevraagd, wordt de helft uitbetaald aan het lid en de andere helft aan AV Rijssen. Hiermee heb je als lid zelf een voordeel en steun je tegelijkertijd AV Rijssen.
De actie geldt voor facturen vanaf 1 februari 2014.

Meer informatie over deze actie, de voorwaarden en het bijbehorende formulier zijn te vinden op de actiepagina op de website van Autobedrijf Beltman.

Op het formulier moet ook het lidmaatschapsnummer bij AV Rijssen worden ingevuld. Dit nummer vind je op je bankafschrift bij de afschrijving van de contributie. Mocht je het niet kunnen vinden, vraag het dan op door een mail te sturen naar de sponsorcommissie.

logo_Beltman