Vrijwilligers

AV Rijssen kan niet zonder vrijwilligers, immers zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Door de vele enthousiaste vrijwilligers maken deze mensen de vereniging zoals deze nu draait of hoe de vereniging zich ontwikkelt. In bijna 30 jaar jaar bestaan is de vereniging uitgegroeid tot een vereniging van meer dan 400 leden.

We vinden het belangrijk dat er veel schouders blijven om de club te dragen. Hoe meer schouders, hoe sterker we staan. We nodigen jou/u dan ook van harte uit om eens na te denken over: “wat vind ik leuk om te doen en hoe zou ik mijn club daarmee kunnen helpen”? Het kan ook voor bepaalde evenementen of op bepaalde tijden in het jaar. Alles is bespreekbaar. Denk er eens over na.

Binnen de vereniging zoeken wij momenteel voor onderstaande functies/taken nog enthousiaste mensen! Spreekt jou/u een van onderstaande functies/taken je/u aan, schroom niet om met ons contact op te nemen voor meer informatie! Dit kan door hier te klikken.

 • Routebouwer(s) voor wandelevenementen (voor de wandelafdeling)
  Functieomschrijving: het bedenken dan wel uitzetten van diverse wandelroutes die het wandelbestuur van AV Rijssen organiseert. Wandelroutes in directe omgeving van Rijssen.
  Tijdsbesteding: [wordt nader ingevuld]
 • Jeugdtrainers
  Functieomschrijving: het wekelijks voorbereiden en geven van trainingen aan jeugd (<12 jaar – pupillen B), dan wel het assisteren bij jeugdtrainingen. De vereniging biedt hierbij de kans aan de trainer en assistent trainer om zichzelf verder te ontwikkelen middels cursussen georganiseerd door de Atletiekunie.
  Vereisten voor een trainer: kennis en/of ervaring in het geven van (atletiek)trainingen en affiniteit met jeugd
  Vereisten voor een assistent: affiniteit met jeugd.
  Tijdsbesteding: wekelijks 1 tot 2 uur (afhankelijk van de groep).
 • Baanfunctionaris voor de baanwedstrijden
  Functieomschrijving: het vooraf en tijdens de baanwedstrijden klaarzetten en opruimen van atletiekmateriaal, in samenwerking met de huidige, ervaren baanfunctionaris.
  Tijdsbesteding: 1 zaterdag per jaar en 2 (halve) vrijdagmiddagen + avonden per jaar.
 • Ondersteuning voor de website
  Functieomschrijving: ondersteuning van de webmaster bij het onderhouden en verder ontwikkelen van de website.
  Vereisten: kennis van wordpress (een boek over wordpress is bij de vereniging beschikbaar)
  Tijdsbesteding: 1 uur per week
 • Communicatie/social media
 • Ondersteuning voor de krachtloopgroep
  Functieomschrijving: [wordt nader ingevuld]
 • Barmedewerkers:
 • medewerkers baanwedstrijdcommissie:
 • schoonmakers clubhuis:
 • assistenten diverse hardloopgroepen: