Clubrecords

Atleten van de AV Rijssen doen elk jaar mee aan allerlei wedstrijden. Niets is mooier om een “bestenlijst” bij te houden in de vorm van clubrecords. Clubrecords kunnen alleen bij officiĆ«le wedstrijden georganiseerd door de Atletiekunie en AV Rijssen worden erkend.
Nieuwe clubrecords moeten worden aangemeld bij: Robbin Schulenburg

Nieuwe lijst baanrecords
Door de komst van de nieuwe accommodatie zijn de baanrecords tot en met 17 juni 2007 vereeuwigd. Baanrecords na de opening van de nieuwe baan komen op een nieuwe (lege) lijst te staan. Baanrecords kunnen ook door mensen van andere verenigingen dan AV Rijssen worden behaald door eventuele wedstrijden die georganiseerd worden op de atletiekbaan.

CR131105

Nieuwste CR:
Historie Dick Sanderman

nieuwe categorie: Mini Pupillen J/M

Staat je CR er niet bij? Geef het door!

Clubrecords per persoon:
Sinds december 2012 kun je in het excel-bestand links bovenin ook zien hoeveel clubrecords je op naam hebt staan. Dit doe je door je naam in te voeren. Rechts van je naam verschijnt er dan hoeveel CR`s je op je naam hebt. Helaas is het nog niet mogelijk om een totaallijst van wie de meeste CR`s heeft te genereren. Onderstaand de handmatig opgestelde top 3 van records per persoon:

1. Rachel Rozenkamp – 41 CR`s
2. Michal Smalbrugge – 32 CR`s
3. Wolter Prins – 29 CR`s

Mis je een record?
Als je zeker weet dat je ooit op een bepaald onderdeel een prestatie hebt neergezet en dat deze prestatie een clubrecord is, schroom dan niet om deze prestatie door te geven zodat deze erkend kan worden als clubrecord. Hoe scherper en hoe voller de lijst is, des te moeilijker voor toekomstige atleten om deze prestatie te verbeteren. Geef het dus door, het mag dus ook van vorige jaren zijn!

Fout clubrecord?
Staat er een clubrecord foutief vermeld op de clubrecordlijst? Geef dit dan door op dit e-mailadres zodat het aangepast kan worden!